Заволоділи 60 млн грн вкладників: у Дніпрі викрили колишніх працівників банку

Начальник відділення банку спільно з головним фахівцем та касиром налагодили шахрайську схему заволодіння грошовими коштами вкладників.
Заволоділи 60 млн грн вкладників: у Дніпрі викрили колишніх працівників банку
У Дніпрі викрили експрацівників банку, які заволоділи грошима вкладників / gp.gov.ua

У Дніпрі повідомили про підозру трьом експрацівникам однієї з банківських установ, які шахрайським шляхом заволоділи 60 млн грн вкладників. Про це розповіли в Офісі Генпрокурора.

Читайте також:

За даними слідства, організатор групи - начальник відділення банку - спільно з головним фахівцем та касиром налагодили шахрайську схему заволодіння грошовими коштами вкладників.

Зазначається, що шляхом обману та зловживання довірою вони пропонували клієнтам відкрити депозитні рахунки з завищеною відсотковою ставкою.  

"Використовуючи підроблені документи, підозрювані закривали банківські угоди від імені потерпілих і знімали готівку з їхніх рахунків. Коли клієнти цікавились станом рахунків, працівники банку надавали їм фіктивні довідки з наявністю коштів на них", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Наразі встановлена причетність підозрюваних до 114 епізодів шахрайства на загальну суму понад 60 млн грн.

Двом підозрюваним уже обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою.

Раніше ми писали, що в Києві будуть судити 13 членів злочинної організації, які шляхом шахрайства зняли з рахунків Фонду гарантування вкладів 11 млн гривень.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK